T'ajudem a donar-te d'alta

Si ets un Particular

Si ets titular de més d'un subministrament, facilita les dades de qualsevol dels teus contractes per a gestionar tots els contractes dels que ets titular.

Si ets client de COMAIGUA, agafa la darrera factura, introdueix les dades que se't demanen en el formulari següent i polsa Acceptar.

Si ets una Empresa 

Si l'Empresa és titular de més d'un subministrament, facilita les dades de qualsevol dels seus contractes i podràs gestionar tots els contractes de subministrament dels que sigui titular.

Si la teva Empresa és client de COMAIGUA, agafa la darrera factura, introdueix les dades que se't demanen en el formulari següent i polsa Acceptar.

Si l'Empresa té més de 5 contractes de subministrament, és necessari adjuntar un escrit d'autorització de l'apoderat de l'empresa en el que s'autoritzi a la persona que es registrarà (nom i NIF) per gestionar els corresponents contractes. Aquestes dades seran comprovades per la companyia, prèviament a l'alta definitiva a l'Oficina Virtual.

Si ets un Administrador de Finques

A través d'aquesta opció podràs registrar-te como Administrador de Finques per a la gestió dels contractes de subministrament que gestiones, informant del número de contracte i adjuntant la còpia del NIF del titular del mateix.